VII Concurs de disseny de Torraspapel per a estudiants d'Arts Gràfiques: 2010 per l'ús del paper Sostenible en la nostra vida.

El paper és ecològic, biodegradable, reciclable i s'elabora amb matèries primeres naturals i renovables en un procés productiu respectuós del Medi Ambient.

Per això, en la VII Edició del Concurs de disseny, Torraspapel, fidel al seu compromís mediambiental, ha llançat un nou tema als estudiants d'Arts Gràfiques: dissenyar un punt de llibre pensant en el paper com a mitjà de comunicació Sostenible.
Els estudiants de les Escoles inscrites en el Projecte de col·laboració de Torraspapel tenen fins el 22 de Febrer de 2010 per enviar les seves obres.

El 12 de març de 2010 a través de la nostra Web i per escrit a les escoles, comunicarem la decisió del jurat, compost per especialistes del sector de les arts gràfiques que premiaran els alumnes d'Arts Gràfiques segons 2 categories: - Estudiants de Disseny i Producció Editorial; Estudiants del Màster d'Arts Gràfiques - Estudiants de Preimpressió i impressió.

L'esforç i l'alt nivell de creativitat dels participants seran recompensats, en cada categoria, amb:
un primer premi: Mini ordinador portàtil Acer Aspire 531 i diploma acreditatiu, un segon premi: iPod Touch 8 GB amb accessoris i diploma acreditatiu.

Així mateix, les escoles dels alumnes guanyadors dels primers premis rebran una placa i un xec per valor de 1.000 € per a la compra de material per l'escola.
Per a més informació, es poden consultar les bases del concurs.

Views: 106

Comments are closed for this blog post

Fes-te la samarreta ja!

gràcies al grup de Serigrafia

© 2020   Created by Centres Públics d'Ensenyament d'Arts Gràfiques.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service