Alumnes de 2n del CFGS de Disseny i Edició de publicacions impreses i multimèdia participen al projecte de la Diputació de Barcelona, “la cultura emprenedora a l’escola”


El passat divendres 27 de novembre, dia del mestre a nivell estatal, els alumnes de 2n del CFGS de Disseny i Edició de publicacions impreses i multimèdia, van participar en el projecte de la Diputació de Barcelona, “la cultura emprenedora a l’escola”. Es tracta d’un projecte interdisciplinar que duen a terme els alumnes de 6è del CEIP San Miquel de Cornellà, a on han de crear una cooperativa des de zero que acabi produint un producte elaborat per ells mateixos i que serà venut al mercat.


Una part inicial d’aquest projecte és la creació del Logotip de la cooperativa. Els nostres alumnes van fer un taller teòric-pràctic sobre el concepte d’imatge corporativa i la creació del seu logotip, a on van poder crear els esbossos inicials del que serà el logotip de la cooperativa.


Va ser una experiència molt engrescadora, ja que es van poder sentir mestres per un dia i alhora poder compartir coneixements i experiències amb els alumnes de 6è.

Views: 179

Comment

You need to be a member of artsgrafiques.org to add comments!

Join artsgrafiques.org

Fes-te la samarreta ja!

gràcies al grup de Serigrafia

© 2021   Created by Centres Públics d'Ensenyament d'Arts Gràfiques.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service