Què és per tu Europa? Explica-ho en vídeo i guanya un viatge a Brussel·les
La Representació a Barcelona de la Comissió Europea convoca un concurs de vídeos curts, de tres minuts de durada, amb el títol La meva Europa. Tant pot ser en forma de reportatge, monòleg, espot, ficció, animació... el concurs és obert a tothom i a tots els estils amb una única condició: parla d'Europa!

El concurs té un doble objectiu. D'una banda, la Comissió vol conèixer quina és la visió que tenen d'Europa els ciutadans, especialment els més joves, usuaris habituals d'Internet i les noves tecnologies. De l'altra, es vol apropar la UE i promoure'n el coneixement entre el públic en general en un moment en què s'han de celebrar eleccions al Parlament Europeu, el proper 7 de juny.

El termini de lliurament dels treballs s'acaba el 25 de maig.

Un jurat valorarà totes les filmacions rebudes tenint en compte la seva creativitat i l'originalitat en el tractament de la temàtica europea. Els resultats del concurs es donaran a conèixer durant el mes de juny. Els vídeos guanyadors es publicaran en la pàgina de la Comissió i a l'AVUI.cat i els seus autors seran convidats a un viatge a Brussel·les i al programa Plató Obert de TVE Catalunya.

Bases del concurs, lliurament i terminis

Views: 53

Comment

You need to be a member of artsgrafiques.org to add comments!

Join artsgrafiques.org

Fes-te la samarreta ja!

gràcies al grup de Serigrafia

© 2020   Created by Centres Públics d'Ensenyament d'Arts Gràfiques.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service