El grup AGS1 visita les instal·lacions de Novoprint

El passat 14 d’octubre, l’alumnat de primer curs del CFGS Disseny i Producció editorial, juntament amb els seus professors Pasqual Ballester i Josep Formentí, varen visitar l’empresa d’arts gràfiques Novoprint, a Sant Andreu de la Barca.

El motiu de la visita va ser conèixer de forma directa els processos de producció d’un producte gràfic, ja que a Novoprint es realitzen totes les fases d’aquest: preimpressió, impressió i postimpressió.

Durant la visita, a part de veure les instal·lacions i maquinària en procés de producció, varem tindre l’oportunitat de contemplar el recull de maquinària antiga que, en el museu d’arts gràfiques en una de les dependències de l’empresa, tant cuidadosament ha disposat el Sr. Andrés Bellido, propietari fundador de Novoprint.

Cal remarcar l’amabilitat i bona disposició dels professionals que ens van fer d’acompanyants, els quals ens varen ensenyar i explicar totes les circumstàncies del procés dedicant-nos el seu temps i el seu coneixement. Tant l’alumnat com el professorat assistent a la visita valorem molt positivament aquesta.

Views: 46

Comment

You need to be a member of artsgrafiques.org to add comments!

Join artsgrafiques.org

Fes-te la samarreta ja!

gràcies al grup de Serigrafia

© 2020   Created by Centres Públics d'Ensenyament d'Arts Gràfiques.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service