El passat 1 de desembre es va celebrar la conferència 2010 "Globalitzem la Revolució", organitzada pel Cicle de Grau Superior de Secretariat, i amb la col•laboració en la realització de la publicitat dels Cicles Formatius d'Arts Gràfiques. Amb aquesta conferencia volien fer referència als successos violents ocorreguts el 29 de setembre del 2010 amb motiu de la vaga general convocada pels sindicats per manifestar-se en contra de les mesures econòmiques del govern.

L'expressió antisistema és una invenció dels mitjans de comunicació que reflecteixen tota aquella posició dissident i subversiva davant del sistema actual imperant, reunint sota un mateix nom una gran varietat de grups. 

A la taula ens van acompanyar un representant dels Mossos d’Esquadra de Cornellà, l’antropòleg Manuel Delgado Ruiz, l’activista Enric Duran, la sociòloga Sandra Ezquerra i l’economista Jordi Calvo Rufanges, que van explicar-nos els seus punts de vista. A l’acte va assistir l'alumnat i el professorat, tots i totes amb una actitud molt activa i participativa.

Views: 62

Comment

You need to be a member of artsgrafiques.org to add comments!

Join artsgrafiques.org

Fes-te la samarreta ja!

gràcies al grup de Serigrafia

© 2020   Created by Centres Públics d'Ensenyament d'Arts Gràfiques.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service