L'alumnat de segon del Cicle Superior de Disseny i Producció Editorial va assistir al lliurament del Premi Atlàntida 2011 al director de la Real Academia de la Lengua (RAE).

En l'acte, que va ser presentar per Sergio Vila-Sanjuán i Pepa Fernández, José Manuel Blecua va pronuciar la conferència "Yo guardo con amor un viejo libro...".

El Fòrum Atlàntida és un cicle de conferències que organitza el Gremi d'Editors de Catalunya per reivindicar la funció social de l'editor, i especialment, el valor de la cultura i la propietat intel·lectual.

L'acte es celebrà en la Casa Llotja de Mari va comptar amb la presència del President del Gremi d'editors, així com de  destacats editors com Jorge Herralde i Jaume Vallcorba.

Al final de l'acte vam intervenir per a fer una aportació en el sentit que si Barcelona s'ha de convertir en la capital de l'edició malfeta, potser hauríem de cedir aquest extraòrdinari privilegi a la ciutat de Taiwan.(L'alumnat havia fet el control de qualitat del Premi Llibrater 2011 "Sukkwan Island" i hi havia trobar centenar d'errades ortotipogràfiques).

Tot i que la nostra intervenció va sorprendre a l'audiència present, l'escriptora Carme Riera es va dirigir a nosaltres tot i dient: "teniu tota la raó".

Views: 71

Comment

You need to be a member of artsgrafiques.org to add comments!

Join artsgrafiques.org

Fes-te la samarreta ja!

gràcies al grup de Serigrafia

© 2020   Created by Centres Públics d'Ensenyament d'Arts Gràfiques.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service