Acte de cloenda del curs Ocupacional de serigrafia

El passat 15 de juny, a la sala d’actes de l’Institut, es va realitzar l’acte de cloenda i acomiadament dels alumnes del curs de Formació Ocupacional Impressor/a de serigrafia.

ag_ocupacional_01

Aquest curs, que va començar a principis de setembre del 2008, amb una durada de 767 hores, incloses les 133 de pràctiques en empreses, ha permès als alumnes/as assistents adquirir les competències professionals associades a l’impressor/a de serigrafia.

El curs, subvencionat pel departament de Treball de la Generalitat i el Fons Social Europeu, s’ha realitzat amb alumnat usuari del Servei de Salut Mental de Sant Joan de Deu, entitat que ha fet el seguiment psicoterapèutic.

L’acte, moderat i presentat pel Coordinador del Curs Josep Formentí, va ser presidit per les autoritats següents dels àmbits d’educació i acció social:
  • Sra. Montserrat Fenes, Directora adjunta dels Serveis Territorials d’Educació.
  • Sr. Josep Ramos, Director de planificació de Sant Joan de Deu.
  • Sr. Enric Termans, Tècnic de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament.
  • Sr. Eduardo Rodríguez, Tècnic de la Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament.
  • Sr. Antonio Morales, Director del IES-SEP Esteve Terradas.

Va excusar la seva presència, per força major, el Sr. Josep Mª Miranda, Director de la OTG de Cornellà.

ag_ocupacional_02

Davant de les nombroses persones assistents a l’acte, els membres de la presidència varen dirigir unes paraules fent referència a la importància de l’acció realitzada en funció de la tipologia de l’alumnat, desitjant que l’experiència pugui tornar a produir-se.

Un cop finalitzats els parlaments, es va procedir a lliurar als alumnes/as un diploma certificant la realització i aprofitament del curs.

En un altre moment de l’acte, la Sra. Marina Ribadulla, Directora de l’Escola d’Adults del Prat, va fer l'entrega d'un obsequi als alumnes/as en agraïment a la tasca professional d’impressió de les bosses commemoratives del 25è aniversari de la seva entitat.

ag_ocupacional_03

El moment més emotiu es va donar quan Marta Moya i Eva González, alumnas del curs, van dirigir unes paraules als assistents fent referència a l'agraïment del grup per la feina realitzada per part de tots els qui han participat.

Al finalitzar l'acte els assistents varem poder gaudir de l'aperitiu preparat per Cuina justa de la Fundació Cassià i servit per membres de la Fundació El Lindar.

ag_ocupacional_04 ag_ocupacional_05 ag_ocupacional_06 ag_ocupacional_07 ag_ocupacional_08 ag_ocupacional_09 ag_ocupacional_10 ag_ocupacional_11 ag_ocupacional_12 ag_ocupacional_13 ag_ocupacional_14 ag_ocupacional_15 ag_ocupacional_16

Views: 64

Comment

You need to be a member of artsgrafiques.org to add comments!

Join artsgrafiques.org

Fes-te la samarreta ja!

gràcies al grup de Serigrafia

© 2020   Created by Centres Públics d'Ensenyament d'Arts Gràfiques.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service