Del 25 de juny i fins el 9 de juliol estic rebent el curs sobre Impressió digital i òfset que s'està impartint a l'Escola Antoni Alguero del Gremi d'Indústries Gràfiques de Barcelona.

La conclussió més clara que pus treure del curs, és que la impressió digital està avançant molt i molt depressa, i que només es qüestió de temps que domini (si, si, domini) el segment de la impressió en les arts gràfiques, per sobre d'altres sistemes d'impressió "convencional" com l'òfset, el rotogrvat o fins i tot, la serigrafia.

Impresionants les impressores en 3D


Impressores de sammarretes

Views: 152

Comment

You need to be a member of artsgrafiques.org to add comments!

Join artsgrafiques.org

Comment by Lluís Cilveti López on July 13, 2009 at 4:26pm
Jo penso que la comand work station, es la clau, fora broma, la visita a la impremta de la diputació de bcn, excelent. El revelat de planxes del CTP amb la solució de mullat de la propia màquina òfset una idea molt bona abanderada per una empresa catalana. Res queda endarrerit tot avança, un sistema amb noves solucions, l'altre "acotant" passos per no caure. Salud i bonavetura
Comment by Bea Pallarés on July 10, 2009 at 9:44pm
Ja veig que m'he perdut molt en els dies que no he anat al curs... Veig que parleu de coses que no em sonen... ;-D
Què tal el fi de festes? Això si que em sap greu haver-me-ho perdut... :-( BONES VACANCES!!!
Comment by xescu on July 10, 2009 at 7:17pm
Com dieu, despres del que hem vist al curs, es questio de temps. Quan sigui rentable a l'empresa i extés. Moraleja : o t'adaptes o ja ets mort si et quedes quiet en el passat !
Comment by imma font potrony on July 10, 2009 at 8:15am
la conclusió més clara és que s'ha de perfilar molt i molt! i que tot i així work comand station acaba fent el que li rota, aixó si, de tant en tant et dona una petita alegria i fa que desatura una micarrona les imatges, per alló que no sigui dit que despres de tant calibrar no ha sevit de res... ejem ejem...
Comment by Jordi Mora on July 9, 2009 at 3:44am
Estic amb tu.
La necessitat de tiratges més curts per imprimir sota demanda tiratges curts i productes personalitzats, obren un nou camp que prendrà gran part del pastis, en pocs, pocs anyets.
La ràpida millora i abaratament de les tecnologies. i l'estalvi de costos en arees com l'emmagatzematge fruit del JIT ho faran possible, tot i que el pas no serà de la nit al dia.
El dubte està en pendre-ho com un perill o com una oportunitat a nivell d'ocupació.

Fes-te la samarreta ja!

gràcies al grup de Serigrafia

© 2020   Created by Centres Públics d'Ensenyament d'Arts Gràfiques.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service